Avène – Eau Thermale Avène – een genot voor de gevoelige huid

Sinds de introductie van Eau Thermale Avène in Nederland in 2010 verzorgden wij de PR voor dit Franse derma-cosmetische merk. Eau Thermale Avène is in Europa het best verkochte verzorgingsmerk in de apotheek. Het meest bekend zijn de zonproducten van Avène die ultieme bescherming bieden voor de meest gevoelige huid.

Het thermale water uit de bron van het plaatsje Avène in Frankrijk is het hoofdbestanddeel in alle producten van Eau Thermale Avène. Meer dan 300 studies hebben aangetoond dat het thermale water een kalmerende, verzachtende en verzorgende werking heeft.

Aanpak

Tot vorig jaar stelden we elk jaar  op basis van de marketingkalender een creatief en strategisch PR-jaarplan samen. Deinnovatieve productintroducties van Eau Thermale Avène leenden zich goed voor communicatie. Het hele jaar door onderhielden we contact met (beauty) journalisten van de grootste magazines en beauty influencers.

We voorzagen hen van alle nieuwigheden van Avène op de juiste momenten. Bovendien organiseerden we verschillende keren een persreis met een groep journalisten en influencers naar Zuid-Frankrijk voor een bezoek aan de thermale spa Avène en het Eau Thermale Avène Hydrotherapy Center.

Resultaat

Dankzij deze efforts is de Nederlandse beautypers groot fan geworden van Eau Thermale Avène. Onze structurele aanpak resulteerde elk jaar in vele waardevolle publicaties in magazines zoals Marie Claire, Beau Monde, JAN, Libelle en op de bekende beauty- en lifestyleblogs.

Ook interesse?

Bel ons voor meer informatie op 010-2801555 of mail naar info@2twintig.nl