CB12

We werken met veel plezier voor CB12. Een frisse en neutrale adem is op eigenlijk elk moment van de dag een must. Voor jezelf én voor de mensen om je heen is dat wel zo fijn. CB12 vroeg ons om aan de slag te gaan met een PR voorstel waarbij we ons richten op het unieke aspect van CB12 ten opzichte van andere mondwaters: CB12 neutraliseert vervelende geurtjes in plaats van dat deze worden gemaskeerd met veel alcohol en een sterke muntsmaak.

Aanpak

Voor CB12 werken we op structurele basis aan brand awareness en het overbrengen van het unique selling point van CB12. Voor 2020 hebben we een contentprogramma ontwikkeld waarbij vijf vaste influencers voor een langere periode content maken voor CB12. We hebben ze daarbij ook uitgedaagd om heel eerlijk te zijn, dat vinden wij namelijk heel belangrijk in een samenwerking.

Resultaat

De influencers delen meerdere keren hun ervaringen met CB12 met hun volgers. Omdat ze  helemaal eerlijk mogen zijn van ons, levert dat eerlijke en geloofwaardige content op, maar bovenal positieve content.

Ook interesse?

Bel ons voor meer informatie op 010-2801555 of mail naar info@2twintig.nl