Johma – wordt… JoHer!

Qua uiterlijk verschillen ze behoorlijk, maar verder loopt het leven van tweelingbroers Johan en Herman Lette nagenoeg synchroon. Op dezelfde dag geboren, op dezelfde dag getrouwd met twee zussen en op dezelfde dag met pensioen. Dagelijks fietsten ze vanuit dezelfde straat naar Johma in Losser. Na bijna veertig jaar dienstverband namen ze eind 2018 afscheid. Als ode aan deze bijzondere tweeling, doopte Johma haar naam voor een week om tot Joher. 

Aanpak

Dit unieke verhaal verdiende het om verteld te worden. Liefst door landelijke pers, als het aan ons lag.  Een kort persbericht en persoonlijke follow-up bij persrelaties was in dit geval voldoende voor een sneeuwbaleffect. Het begon met regionale titels Hallo Losser en RTV Oost en eindigde bij Radio 538, Hart van Nederland en De Telegraaf. Een prachtig en positief Johma verhaal met een gouden PR randje.

Ook voor de heren, wiens afscheid door alle aandacht nóg onvergetelijker werd.
Herman Lette in het AD: „We zijn haast beroemdheden in Losser. Ik durf bijna niet meer naar de supermarkt, iedereen spreekt ons aan.” Johan vult hem aan: „Dit is een fantastische blijk van waardering. We gaan het hier heel erg missen.”

Resultaat

De PR waarde was torenhoog, de ROI 160.

Ook interesse?

Bel ons voor meer informatie op 010-2801555 of mail naar info@2twintig.nl