KPN – glasvezel. Van KPN. Voor Rotterdam ♥

Op dinsdagmiddag 30 juni 2020 ondertekenden Anja de Vos-Biemans (KPN directeur Regio Zuid Nederland) en Barbara Kathmann (Wethouder Economie, Wijken en Kleine kernen van de gemeente Rotterdam) een samenwerkingsovereenkomst om Rotterdam van glasvezel te voorzien. De komende vijf jaar zal KPN 285.000 huishoudens in Rotterdam aansluiten op het glasvezelnetwerk.

Aanpak

KPN Netwerk benaderde ons voor advies over hoe we dit eerste aankondigingsmoment zo goed mogelijk konden neerzetten. We bedachten dat deze overeenkomst die zo impactvol is voor de stad Rotterdam – verzorgd door een bedrijf met een hoofdkantoor in Rotterdam, stevig en op een ludieke manier neergezet mocht worden. We bedachten de pay-off ‘Glasvezel. Van KPN. Voor Rotterdam ♥’ en het concept voor een feestelijke setting aan de voet van het KPN hoofdkantoor op de Kop van Zuid. We maakten twee reusachtige stekkers waarvan één kant ogenschijnlijk uit de Maas kwam, en de andere vanaf het dak van het KPN kantoor. Genodigden waren betrokkenen van Gemeente Rotterdam, KPN en de aannemer en de nodige pers.

Resultaat

De aankondiging, bijeenkomst en het ludieke ondertekeningsmoment leverde een prachtig plaatje op, dat werd verslagen in veel regionale media.

Ook interesse?

Bel ons voor meer informatie op 010-2801555 of mail naar info@2twintig.nl