Pillows

In 2017 opende het eerste hotel van een nieuwe boutique hotelcollectie: Pillows Anna van den Vondel in Amsterdam. Pillows is ontstaan vanuit de gedachte en overtuiging dat een hotel geen kamerfabriek mag zijn, maar een community waar gasten in een huiselijke en persoonlijke omgeving verblijven. Inmiddels zijn er vier hotels van het label geopend: In Amsterdam, Zwolle, Brussel en Gent. Pillows ontpopte zich in korte tijd tot één van de meest toonaangevende labels in de hotellerie en sleepte verschillende awards in de wacht, alsmede topposities op Tripadvisor.

Wij mochten rondom alle openingen de PR verzorgen en organiseerden verschillende events op de prachtige locaties van de Pillows-hotels. Ook helpen wij Pillows bij de corporate PR en verzorgden wij de opstart van de verschillende social media accounts.

Nationale én internationale pers en influencers vielen als een blok voor de luxe en huiselijke sfeer van Pillows, de geweldige bedden, perfecte ontbijtjes en de inpandige toprestaurants in Gent, Brussel en Zwolle.

We arrangeerden tientallen proefovernachtingen voor nationale en internationale titels, wat resulteerde in waardevolle posts en publicaties in de grote magazines.
Een geweldige opdrachtgever…wij zijn voor altijd fan.

Ook interesse?

Bel ons voor meer informatie op 010-2801555 of mail naar info@2twintig.nl