PLAYMOBIL

(C) Roel Dijkstra Fotografie / Foto Fred Libochant

Ridder en Prinses stappen in huwelijksbootje in Speelpark Oud Valkeveen

Sinds 2016 verzorgen wij de PR voor PLAYMOBIL in Nederland. Vanaf 1974 produceerde het merk miljarden figuren voor meer dan 80 landen. Wereldwijd spelen kinderen van 1 tot 12 jaar met de vele fantasieprikkelende producten.

De vele nieuwigheden die PLAYMOBIL jaarlijks introduceert geven vaak aanleiding voor een PR aanpak. De afgelopen jaren ‘deden we’ talloze lanceringen en organiseerden we drukbezochte events op verschillende locaties. De allereerste Nationale Binnenspeeldag, een heus PLAYMOBIL huwelijk in speelpark Oud Valkeveen, de lancering van PLAYMOBIL Wintersport in SnowWorld en een samenwerking met SS Rotterdam voor het PLAYMOBIL Cruiseschip zijn daar voorbeelden van. Het merk en de regelmatige introducties van nieuwe speelwerelden zijn duidelijk geliefd onder pers en influencers met kinderen.

Op basis van de kalender kijken we welke thema’s zich goed lenen voor communicatie. En daarbij kijken we steeds naar wat een aansprekende en passende route is, én voor wie het interessant is. In 2019 bijvoorbeeld staan de lancering van de PLAYMOBIL Camping, Magic Mermaids en de langverwachte PLAYMOBIL The Movie centraal.

Ook interesse?

Bel ons voor meer informatie op 010-2801555 of mail naar info@2twintig.nl