Robijn – een lancering én verjaardag

Robijn lanceerde eind 2018 vernieuwd Klein & Krachtig wasmiddel, verrijkt met CareSerum. Bovendien bestond Robijn Klein & Krachtig tien jaar.

Aanpak

Er was de uitdrukkelijke wens voor een influencersevent. We bedachten een samenwerking met OU. boutique. Een boetiek keten al even geliefd als Robijn, onder jong en oud. Gedurende twee dagen waren influencers welkom bij de OU. shops in Rotterdam en Amsterdam, voor een verjaardagslunch én uitgebreide shoppingspree op uitnodiging van Robijn.

Op styling hebben we niet ingeboet: we transformeerden de winkels van OU. tot drie stijlvolle Robijn-werelden, zonder het te commercieel te maken. De varianten met Care Serum waren terug te zien op de ‘stralend wit-wall’, de colour-area’ en in de ‘black velvet-area’. Een perfecte kleurenmatch met de prachtige items van OU.

Resultaat

In totaal kwamen 50 influencers en magazines naar de events in Rotterdam en Amsterdam. Met een rijke mix aan doelgroepen maar een gedeelde liefde voor Robijn, wat in ontelbaar veel posts en stories terug te zien was op de kanalen van alle gasten.

Ook interesse?

Bel ons voor meer informatie op 010-2801555 of mail naar info@2twintig.nl