Sultana – Alleen 5 natuurlijke ingrediënten; Just Good!

De introductie van Sultana Just Good was even wat anders dan bosbessen fruitbiscuits! Het bijzondere van de Just Good repen is dat de reep bestaat uit slechts 5 natuurlijke ingrediënten, lekker én verantwoord dus. Onze aanpak had één doel: aan iedereen laten zien dat de repen natuurlijk zijn en er eigenlijk geen fabriek aan te pas komt. Slechts 5 ingrediënten en een keukenmachine.

Aanpak

Een heus stappenplan! Te beginnen met een brede mailing naar veertig social influencers in verschillende categorieën, van mommy influencers (verantwoorde tussendoortjes voor kids) tot sporters (energierepen). Boodschap: je kunt het zelf maken, maar misschien zijn de verpakte Just Good repen makkelijker?! We daagden de influencers uit om de repen van a tot zelf te maken.

Met een drietal enthousiaste influencers hebben we de samenwerking uitgebreid, in de vorm van recepten bedenken met de repen en een Meet & Greet met hun volgers in Amsterdam. Kliederen, mengen, socializen en zélf repen maken. Creativiteit vierde hoogtij op deze zonnige middag!

Resultaat

Eén ding werd overduidelijk: een verpakte Sultana Just Good meepakken is toch echt veel praktischer en geeft veeeeeeel minder zooi! Dit kwam heel divers en soms verrassend naar voren in een kleurrijk palet aan posts en stories.

Ook interesse?

Bel ons voor meer informatie op 010-2801555 of mail naar info@2twintig.nl