Sultana – Sultana GoodMorning crunchy haverbiscuits

Sultana is het meest bekende tussendoortje van Nederland en al ruim 15 jaar heeft 2wintig de eer om voor Sultana PR concepten te bedenken en uit te rollen voor verschillende productlanceringen.

Aanpak

In 2020 introduceerde Sultana de GoodMorning crunchy haverbiscuits. Lekker knapperige biscuit repen, vol vezels én voedzaam door het hoge gehalte aan granen, noten en fruit. Voor deze lancering bedachten we een slimme strategie om met de meest enthousiaste influencers samen te werken. We stelden allereerst een mooie persmailing samen, die we uitstuurden naar een wishlist van 20 influencers in de categorie lifestyle, mommy, business en sport. Deze influencers maakten kennis met de nieuwe crunchy haverbiscuits! We inventariseerden wie van hen geïnteresseerd was om content te maken voor een social campagne. Iedereen mocht een creatief idee bij ons pitchen, waarna we met zes influencers een campagne optuigden. Via Instagram, Facebook en blogs namen deze Sultana-fans hun volgers mee in hun persoonlijke ochtendroutine, waarbij de Sultana GoodMorning crunchy haverbiscuits perfect van pas kwamen.

Resultaat

De campagne voor Sultana GoodMorning crunchy haverbiscuits heeft geresulteerd in volop online aandacht, zowel earned als paid. Met de persmailing en de social campagne hebben we een mix van doelgroepen laten zien waarom de Sultana GoodMorning crunchy haverbiscuits het perfecte tussendoortje zijn als je maag halverwege de ochtend begint te knorren.

Ook interesse?

Bel ons voor meer informatie op 010-2801555 of mail naar info@2twintig.nl