Van Geloven – goed genieten voor iedereen

(C) Roel Dijkstra Fotografie / Foto : Fred Libochant

Den Haag / pers event van de samenwerking tussen Mora en de Vegetarische Slager in de Vleesch Lobby / Jaap Korteweg / Vega / Kroket / Cora / foodtruck / snack / vervanger / vlees /

Snackfabrikant Van Geloven is bekend van mooie merken zoals Mora, Van Dobben, Kwekkeboom en de Bourgondiër, en verrast mensen met heerlijke snacks. Van Geloven is de favoriete snackspecialist van consumenten en professionals, thuis en buitenshuis.

Aanpak

Al bijna 10 jaar zijn we het full service PR-bureau van Van Geloven. Met ontzettend veel plezier adviseren we hen op corporate PR niveau als het gaat om thema’s zoals herkomst van ingrediënten, obesitas, voedselveiligheid en milieu, maar ook over de communicatie rondom bijvoorbeeld overnames en reorganisaties.

En wanneer er nieuwe producten worden geïntroduceerd voor bijvoorbeeld het iconische merk Mora, helpen we de snackfabrikant met inspirerende marketing PR campagnes richting traditionele media en social influencers. Ook werken we aan de reputatie van Van Geloven richting medewerkers, door onder meer de productie van het personeelsblad De Snackwijzer.

Resultaat

Als het gaat om corporate PR is het vooral van belang om de reputatie te managen bij relevante stakeholders. Bij marketing PR beogen we mooie resultaten te boeken in media en bij social influencers. Het meest recente en heel succesvolle project dat we hebben opgepakt was de samenwerking van Mora met De Vegetarische Slager.

Ook interesse?

Bel ons voor meer informatie op 010-2801555 of mail naar info@2twintig.nl