Tijdelijk op zoek naar een communicatieadviseur?

Behoefte aan ondersteuning in communicatie als er tijdelijk meer werk ligt of bijvoorbeeld ter vervanging van een collega met zwangerschapsverlof? Ook dan kun je bij 2twintig PR terecht. Onze ervaren consultants kunnen worden ingezet op projectbasis, maar ook voor een bepaalde periode zijn zij beschikbaar. Een paar voorbeelden:

Detachering Jumbo Supermarkten; op de afdeling Corporate Communicatie was onze adviseur met een team van drie collega’s verantwoordelijk voor alle externe communicatie en de algemene perswoordvoering.

Interim adviseur Communicatie & PR advocatenkantoor Houthoff Buruma; in samenwerking met de manager communicatie werd een Corporate PR strategie opgezet. Daarnaast werd strategisch advies gegeven over interne communicatie in een groot intern verandertraject.

Detachering Wärtsilä, een omvangrijke speler in de maritieme industrie; onze adviseur was verantwoordelijk voor de organisatie en het projectmanagement van het seminar en exhibition ‘Vision on Ecology & Economy 2020’. Op het seminar in de Schiedamse haven deelden nationale en internationale sprekers hun visie op de ontwikkelingen met betrekking tot duurzaamheid en kostenbesparing in de scheepvaartindustrie.

Contact opnemen

Wil je meer weten over de mogelijkheden om tijdelijk een adviseur van 2twintig in te schakelen? Neem dan contact op met Arianne Beekman via 010-280 1555 of Arianne@2twintig.nl