Tijdelijk op zoek naar een communicatieadviseur?

Behoefte aan ondersteuning in communicatie als er tijdelijk meer werk ligt of bijvoorbeeld ter vervanging van een collega met zwangerschapsverlof?
Ook dan kun je bij 2twintig public relations terecht.

Onze ervaren consultants kunnen worden ingezet op projectbasis, maar ook voor een bepaalde periode zijn zij beschikbaar. Van mei tot en met september 2016 werkt een van onze adviseurs fulltime gedetacheerd bij Jumbo Supermarkten. Op de afdeling Corporate Communicatie is zij met een team van drie collega’s verantwoordelijk voor alle externe communicatie en de algemene perswoordvoering.

In 2015 werd een consultant van 2twintig gedurende een half jaar ingehuurd als interim adviseur Communicatie & PR door advocatenkantoor Houthoff Buruma. In samenwerking met de manager communicatie werd een Coporate PR strategie opgezet. Daarnaast werd strategisch advies gegeven over interne communicatie in een groot intern verandertraject.

In 2014 zat een andere adviseur vier maanden gedetacheerd bij Wärtsilä, een omvangrijke speler in de maritieme industrie. Zij was daar verantwoordelijk voor de organisatie en het project management van het seminar en exhibition ‘Vision on Ecology & Economy 2020’. Op het seminar in de Schiedamse haven deelden nationale en internationale sprekers hun visie op de ontwikkelingen met betrekking tot duurzaamheid en kostenbesparing in de scheepvaartindustrie.

Contact opnemen

Wil je meer weten over de mogelijkheden om tijdelijk een adviseur van 2twintig in te schakelen? Neem dan contact op met Arianne Beekman via 010-280 1555 of Arianne@2twintig.nl