HARIBO

< terug naar alle opdrachtgevers

introductie

HARIBO maakt al meer dan 100 jaar de lekkerste snoepjes. En om ervoor te zorgen dat alle groene kikkers, gummiberen en marshmallows de winkel uit kunnen vliegen, heeft de directie een route uitgestippeld naar 2025 met daarin de bedrijfsdoelstellingen en de bijbehorende implementatie. 

aanpak

Bedrijfsdoelen behaal je natuurlijk niet zonder intern draagvlak en om dat te realiseren bedacht 2twintig meerdere interne activaties. Niet om het beleid te sugarcoaten, maar om company pride en waardering te stimuleren, zodat medewerkers trots blijven op de sweetest job on earth. 

We organiseerden een online talkshow om alle medewerkers van Haribo tegelijk deelgenoot te maken van het strategisch plan. Om het plan kracht bij te zetten, organiseerden we ook teamdagen voor het verkoopkantoor en de mensen in de productie.

resultaat

Door totaal verschillende, maar heel erg passende activiteiten te organiseren, voelden de verschillende medewerkers zich serieus genomen en gewaardeerd. Dit resulteerde in een positieve, open houding waardoor de bedrijfsstrategie volledig werd omarmd.