Johma

introductie

2twintig werkt al jarenlang voor Johma, de producent van de lekkerste salades van Nederland. Elke keer als de fabrikant in Losser weer een heerlijke salade toevoegt aan het assortiment, dan brengt 2twintig dat nieuws naar buiten. Hierbij hanteren we een gedifferentieerde media-aanpak en belichten we het nieuwsbericht vanuit meerdere invalshoeken, zodat het voor meerdere media relevant wordt. Want hoe relevanter een bericht, hoe sneller het wordt opgepakt. En bij 2twintig ontdekken we altijd wel een extra nieuwshaakje! 

aanpak

Onderdeel van de gedifferentieerde media-aanpak voor Johma is een earned influencer aanpak. Door ons grote netwerk en onze jarenlange expertise weten we exact wat voor welke influencers relevant is. Voor Johma zijn dit uiteraard de foodies, maar ook mommy influencers. Dankzij de earned first aanpak, leveren we resultaat tegen een betaalbare investering.   

Hoewel de salades van Johma altijd wel de handen (en tanden) op elkaar krijgen, helpen we de fabrikant ook bij issues. We stellen kernboodschappen, Q&A’s en scenario’s op en geven advies op woordvoering, zodat Johma zich weer snel kan richten op waar het goed in is: lekkere salades maken!