LELY

< terug naar alle opdrachtgevers

introductie

Lely is als producent van geautomatiseerde systemen voor melkveehouders actief betrokken bij stikstofreductie. Een zeer actueel en beladen thema, dat vanuit pr met veel precisie moet worden aangepakt.

aanpak

2twintig helpt de marktleider in Maassluis op dit dossier daarom met een actieve en reactieve persstrategie, die onder andere bestaat uit mediatrainingen, messaging, perscontacten en overige praktische en strategische ondersteuning van de woordvoerders.

In 2022 opende Lely bovendien de vernieuwde Lely campus, waar het hoofdkantoor en de fabriek gevestigd zijn. Deze opening werd bijgewoond door koning Willem-Alexander, waardoor de opening extra (media-)aandacht behoefde.

Een senior adviseur van 2twintig was meerdere maanden fulltime gedetacheerd bij Lely en heeft de multinational terzijde gestaan in allerlei praktische en strategische pr- en communicatiewerkzaamheden.

resultaat

De opdrachtgever was erg tevreden met onze adviseur. De opdracht is uiteindelijk drie keer verlengd tot de nieuwe pr-adviseur van Lely voldoende ingewerkt was en er een solide pr-basis voor Lely op tafel lag.