Becel – plantaardige vetten als voeding van de toekomst

We weten allemaal dat we minder dierlijke producten moeten gaan eten, voor zowel onze planeet als gezondheid is dat heel belangrijk. Minder vlees eten staat al goed op de kaart. Maar hoe zit het met onze vetten? Becel heeft aan 2twintig gevraagd om de discussie rondom gezonde vetten en margarine als gezonde plantaardige variant op de kaart te zetten.

Aanpak

We hebben gekozen voor een structurele en lange termijn aanpak. Netwerken, kennismaken en bouwen zijn daarbij cruciaal. Maar daarnaast brengen we ook de nieuwe introducties en campagnes onder de aandacht, zoals de Becel Drinks die samen met de campagne ‘Planten zijn de nieuwe koeien’ werden geïntroduceerd.

Resultaat

De introductie van ‘Planten zijn de nieuwe koeien’ deed veel stof opwaaien. Politici twitterden enthousiast, boeren ageerden en liefhebbers van plantaardige voeding reageerden super enthousiast op de Becel Drinks die we ze toestuurden. Dit resulteerde in heel veel publicaties. Daarnaast werkten we continu aan het uitbreiden van ons netwerk, vonden we voorstanders van plantaardige voeding en voerden we interessante gesprekken over onze voeding van de toekomst.

Ook interesse?

Bel ons voor meer informatie op 010-2801555 of mail naar info@2twintig.nl