ons team

Benieuwd wie jou van pr advies gaan voorzien? Leer ons team van pr adviseurs, alleskunners en gewoon gezellige mensen kennen!

Arianne Beekman
managing partner

Arianne is van de details en houdt onze opdrachtgevers en ons team altijd scherp. Ze gaat tot het uiterste, denkt snel en staat nooit met een mond vol tanden. Ze is attent voor iedereen om haar heen. Sporten doet ze graag, stilzitten is niks voor Arianne. Dol op kaas en karnemelk, dat slaat ze geen enkele lunch over.

Sophie Jurvillier
adviseur

Social soof, oftewel, onze Sophie. Ze is niet snel van haar stuk te brengen en ziet overal iets positiefs in. Ze werkt graag gestructureerd en planmatig, ze maakt overal lijstjes voor. Aan haar kun je met een gerust hart iets overlaten. Ook schrijft ze met gemak een lekker stuk tekst. Na het werk stapt ze graag op de rocycle fiets of in het vliegtuig om de volgende exotische bestemming te ontdekken.

Susanne Gribnau-Hendricks
monitoring

Susanne spit alle media door om relevant nieuws rondom onze opdrachtgevers in kaart te brengen. Ze is onze inspector gadget. Zonder dat ze het soms zelf door heeft, maakt ze hilarische opmerkingen en is ze lekker recht door zee. Suus (zo mogen we d’r noemen) staat altijd voor iedereen klaar.

Laura de Kwant
officemanager

Jochem Rotteveel
bureaumanager

Jochem is misschien wel de creatiefste van ons team. Hij is helemaal in zijn element als hij kan werken aan creatieve concepten en strategieën. Daarnaast is Jochem een man van overzicht, hij schept orde in de chaos. Naast zijn werk bij 2twintig maakt hij ook kleurige murals. met zijn mooie stukken van folie en tape exposeerde hij onder andere in Rotterdam, Berlijn, Madrid en Shanghai. Hij is een luisterend oor, kan zich goed in anderen verplaatsen en geeft fijn, eerlijk en praktisch advies op verschillende vlakken.

Maxime van der Ploeg
adviseur

Maxime is een superster in het organiseren van events. Geen detail ontgaat haar, ze regelt alles tot in de puntjes en is onze influencer goeroe. Ze is erelid van onze feestcommissie, altijd in voor een borrel en hangt letterlijk en figuurlijk de slingers op in ons kantoor. Ze spot elk tof tentje in Rotterdam als eerste, is dol op dieren en op een of andere manier belandt ze in de meest bizarre situaties. Dat levert altijd prachtige verhalen op!

Paulien Lockhorn
adviseur

Met haar Brabantse nuchterheid is ‘ons Paulien’ de vrolijke noot in ons kantoor. Ze stapt altijd met haar goede been (op tijd) uit bed en is niet snel van haar stuk te brengen. Paulien komt vaak met frisse inzichten en gaat geen uitdaging uit de weg. Ze komt met de meest originele ideeën en creatieve oplossingen. Ze is een kei in vega sandwiches bouwen en wil je tips voor de leukste cafés en restaurants in Breda, dan kan je zeker bij haar aankloppen.

Sanne How
adviseur

Sanne is een aanpakker en steekt graag de handen uit de mouwen. Ze is slim, ziet overal mogelijkheden in, is praktisch en neemt met een ‘nee’ geen genoegen. Je kunt goed met haar lachen en stil is het met haar nooit. Ze is altijd vrolijk en combineert werken bij 2twintig met het leven als eeuwige student.

Britt Kennedie
adviseur

Britt is vliegensvlug, regelt het sneller dan het licht. Ze is ontzettend eager en fixt ook dingen die anders blijven liggen. Geen vraag is te gek, ze heeft overal een antwoord op. Niet te langdradig, maar de daad bij het woord. Ze is goedlachs en vrolijkt ons kantoor altijd op met haar kleurrijke kleding. We mogen haar 's nachts wakker maken voor curry’s en kaasfondue (maar dat hebben we nog nooit gedaan).

Inge Baars
adviseur

Inge kan iedereen enthousiasmeren en interesseren, of het nu gaat om interview pluggen of het uitrollen van een concept. Ze is scherp op het juiste moment en heeft bakken ervaring. Inmiddels is Inge onderdeel van het meubilair want ze is al heel wat jaren bij ons in dienst. Ze weet ons altijd aan het lachen te maken met haar droge opmerkingen. Inge maakt er altijd een sport van om de mooiste design items te scoren.

Tamira van Woerden
managing partner

Tamira maakt zich niet snel druk, ze heeft overal een oplossing voor. Heel fijn om met haar samen te werken, zowel als adviseur voor onze opdrachtgevers en als onze collega. Tamira geniet optimaal van het leven, hard lachen kan ze als de beste en ze heeft een neus voor het spotten van de gaafste hotspots overal ter wereld.