Opel – droomhuwelijk

Als hoofdsponsor van Feyenoord mocht automerk Opel eenmalig een wel heel bijzondere dag aanbieden: Trouwen op de middenstip van stadion De Kuip. Ruim 200 stellen deden mee aan de actie Hand in Hand voor het leven in een poging de unieke bruiloft te winnen.

Amper drie weken voor de grote dag vroeg winnaar Johan, direct nadat hij hoorde dat hij had gewonnen, zijn vriendin Anita live op de radio ten huwelijk. De bruidegom hield al 12 jaar vol dat hij alleen zou trouwen als dat kon op de middenstip van zijn geliefde Kuip. Anita zei ‘JA’ en de organisatie van een droomhuwelijk kon beginnen. Mary Borsato-trouwjurken werden gepast, huwelijksringen uitgezocht, gasten uitgenodigd en een bruidssuite met zicht op het heilige gras ingericht.

Pers vond de actie fantastisch. De aankondiging, de bekendmaking en het aanzoek, de voorbereidingen en natuurlijk het huwelijk zelf boden legio invalshoeken waarvan volop gebruik werd gemaakt door regionale en landelijke media. In juni 2016 trouwden Johan en Anita in bijzijn van vrienden en familie op de middenstip, toegezongen voor Lee Towers en onder toeziend oog van tientallen camera’s.

Ook interesse?

Bel ons voor meer informatie op 010-2801555 of mail naar info@2twintig.nl